28-08-2018

Lezing Endfed Antennes – Mark van Dommelen

Op verzoek van velen zal Mark van Dommelen – PA1SSB zijn presentatie van een paar jaar geleden over endfed antennes nog een keer houden
en wel op dinsdag 13 nov 2018. Besproken wordt o.a. de typische eigenschappen van deze antennes, voor en nadelen en uiteraard ook hoe je deze zelf kunt maken. Iedereen is welkom dinsdagavond 13 nov vanaf 19:30 uur in ons clubgebouw van scouting The Challenge, Ruckertbaan 229, 5042 AE Tilburg

12-06-2018

Nieuws en foto’s volgen nog van de velddagen van 2018

14-01-2018

Voor iedereen die zelf ook graag zendamateur wil worden biedt de VERON afdeling Eindhoven een opleiding tot zendamateur aan.  De opleiding wordt verzorgd door Klaas Robers, PAØKLS.

Bij voldoende belangstelling start een nieuwe opleiding in februari 2016. De cursusavonden zijn wekelijks op dinsdagavond.  De opleiding is kosteloos en staat ook open voor niet-leden.

Meestal gaan cursisten na anderhalf jaar op examen (voor het N-examen) en een half tot driekwart jaar later voor het F-examen.  Een vooropleiding in electronica is zeker niet nodig, maar na afloop van de cursus weet je er zeker een heleboel van!

Afhankelijk van het voorkennisniveau kunnen kandidaten ook gedurende de cursus instappen.
Onze docent kan samen met u bezien of en hoe u het beste kunt aanhaken.

Aanmelden of meer informatie verkrijgen kan via de afdelingssecretaris: a13 @ veron.nl

De VERON heeft een aantal interessante brochures beschikbaar.
In de VERON winkel kunt u studieboeken vinden, onze docent adviseert u hier graag over.